اخبار

بررسی وضعیت پروژه های پسماند ، خدمات شهری و ماشین آلات شهرداریها

بررسی وضعیت پروژه های پسماند ، خدمات شهری و ماشین آلات شهرداریها
با حضور مهندس احمدی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور وضعیت پروژه های پسماند < خدمات شهری و ماشین آلات شهرداریها بررسی گردید .
.

 در این جلسه دکتر کرد با بیان اینکه در ایران و به خصوص در استان سیستان وبلوچستان زباله‌ها یا در خاک دفن شده یا بیشتر در طبیعت، در مناطقی نزدیک شهرها، انبار می‌شوند تا بعد سوزانده شوند. همۀ این راه ها برای محیط زیست خطرناک است و باعث فرسایش خاک، آلودگی هوا، زشت کردن طبیعت و نامناسب شدن محیط طبیعی برای حیات وحش می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی گفت : هم اکنون شهروندان سیستان وبلوچستانی، روزانه چند صد تن زباله تولید می کنند که هزینۀ سالانۀ جمع آوری آن برای چندین  میلیارد تومان است. این زباله مقادیر زیادی گاز گلخانه ای دی اکسید کربن تولید مى کند و حجم زیادی شیرابه از  آن خارج می شود که سبب آلودگی آب های زیر زمینی و خاک است. که اجرای پروژه های پسماند از بسیاری از این معضلات جلوگیری خواهد نمود .

کرد بیان کرد همزمان با افزایش جمعیت و ازدیاد تولید زباله باعث می شود محل های دفن زباله هر سال بیشتر گسترش یابد. اگر تولید زباله با همین روال ادامه یابد، مدت زیادی طول نخواهد کشید که اراضی اطراف شهرها پر از زباله شده و محلی برای دفن زباله باقی نخواهد ماند.

بازگشت به طبیعت در مورد بسیاری از مواد موجود در زباله مدت ها طول می کشد و این مواد سال ها باعث آلودگى و آسیب به محیط زیست می شوند. شیشه و قوطی هاى فلزی و بویژه آلومینیومی صدها سال روی زمین باقی می مانند. کیسه ها و ظروف پلاستیکی امروزه یکی از بزرگ ترین مشکلات زیست محیطی هستند.

دکتر کرد در این جلسه خواهان تخصیص کمک های بیشتر از سوی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور برای کمک به شهرداریهای استان با توجه به بنیه مالی ضعیف آنها شد

 

۲۴ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰